in

A LEJOHET TË MARTOHEM ME NJË VAJZË QË NUK ËSHTË E VIRGJËR? [VIDEO]

A LEJOHET TË MARTOHEM ME NJË VAJZË QË NUK ËSHTË E VIRGJËR? [VIDEO]
Kjo pyetje është një tem shumë e ndjeshme për diskutim por në videon që do të ju paraqesim në vazhdim do të ju japim përgjegjje për këtë pyetje nga hoxhë Bedri Lika.shtype meposhte dhe shiko videon e hoxhes Për çfarë do lloj pyetje që keni drejtohuni tek hoxhallarët sepse ata janë pishtari i diturisë.

What do you think?

11 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kjo Është 17 Vjeçarja Nga Klina E Cila U Shkel Sot Nga Treni

Gruaja gjermane konvertohet nga feja e krishterë në islame, shpërthen në lot nga gëzimi