in

Abazi: Punë ka bre sat dush, po rinia po kanë qef me prit prej të tjerëve duke nejt n’kafe

Abazi: Punë ka sa dush, po rinia po kanë qef me prit prej të tjerëve duke nejt n’kafe

Këngëtari i njohur i Kosovës, Naim Abazi mendon se në Kosovë ka punë sa të duash, mirëpo janë rinia që nuk e dëshirojnë punën, e preferojnë kafën më shumë se sa punën sipas Naimit.

Gjithashtu Naim Abazi tha se të rinjëve më shumë i pëlqen që të qëndrojnë në kafe, se sa të punojnë ndonjë punë, për këtë arsyje nuk kanë të ardhura dhe mendojnë që të ikin në europë është më mirë.$htipe relameen dhe shiko videon me poshte.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I Ikën mendja Shqiptarit: E kapa gruan duke e bere me dike tjeter, tani po…

E Papritur: Roza Lati e pyet në emision live Ardit Gjebrean, ‘A të del koha për të bërë marr3dheni3? Arditi befason gjithë publikun me përgjigjen e tij