in

Babai i saj i pastron rrugët, por vajza e tij është krenare me të (Video)

Disa të rinj turpërohet nga puna e prindërve të tyre.‎

Kjo vajzë bëri selfie me babanë e saj në punën e tij, derisa ai e mbante uniformën.‎

Babai i saj i pastron rrugët, por vajza e tij është krenare me të, sepse ai është meritor për ‎jetën dhe edukimin e saj. Ai e edukoi që ajo të jetë e mrekullueshme, e mençur, mendje ‎hapur dhe vajzë e respektuar.‎

‎“Qoftë larg, qoftë larg, qoftë larg (nga mëshira e Allahut), çdonjëri që e pret pleqërinë ‎e prindërve të tij (saj), ose të njërit prej tyre dhe (për shkak të tyre) nuk hyn në ‎xhenet.” (Muslimi)

Algjeri

Perktheu: Miftar Ajdini

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jonida Maliqi flet për divorcin: Është e vështirë, por …(Video)

LAJM I FUNDIT: Tronnditet Suhareka, ky është vëllai qe vraau vëllanë, vetëm sepse..