in

Brenda pak kohësh u fut në treg, kjo është shuma marramendëse që Tayna merr për një koncert

Duke qenë në mesin e këngëtarëve më “IN” të momentit, padyshim edhe pagesa e saj është e lartë.

Bëhet fjalë për Taynan e cila ka pak kohë që është futur fuqishëm në treg, ku të realizuara ka afro 10 projekte, përfshirë këtu dhe bashkëpunimet.

Menaxheri i klubeve të Tiranës, Xhani Demika, ka folur për disa nga këngëtarët e estradës, e në mesin e tyre edhe Tayna shtype rekl,am dhe shiko vide,on.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Veprimi i një të mbijetuari nga masakra në Zelandën e Re ka emocionuar të gjithë! “Nuk kemi frikë”

Flaka Krelani vjen ‘flakë’, provokon me veshjen!