in

BURRI IM KA QEN PIJANEC, UN PO BEJA DUA DHE NAMAZ KUR NJE NAT ME THA SE…!

Burri im ka qen hajn dhe drogirash , Un po beja dua dhe namaz kur nje nat me tha se – Plz Anonime. Osht pak histori e gat po pe du menimin e juve .

Jam 20 vjet jom martu jasht kosoves para 2 vjete me msit, erdha ngurbet burri jem sish kan njeri qysh mka than nfillim mthojke qe ki me kan e lumtur me mu mpremtojke qysh premtojn krejt djemt .

Kur erdha ktu aj dilke qdo nat me shok mas 1 muje meta shtatzan se isha shum e merzitshme kisha qef me pas dikon qe mdon e qe e kom afer gjithmon.
Mas 2 muje aj ja nisi hala shtipe hapsiren relamuese dhe shiko pamjet se cfare tregon kjo grua

What do you think?

-8 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ME ZOR E VENDOSEN MEM QU TE HOXHA, KUR JA NISI MEM KNU KURAN MU DOKE QE KRYT POM BJEN NTOK EDHE KREJT TRUPI MU SHTRENGOJKE

Bëj magji të fejoj me kë të duash ja si e bejne femrat shqiptare partnereve