in

Çarrtët RAMBO! Asnjë veturë serbe në Kosovë nuk guxon….

Ramush Haradinaj ka dhën një urdher që asnjë veturë me tabela serbe të mos lejohet të futet në Kosovës

Kryeministri i Kosovës tha se këto janë masat që Kosova do i’a bëj Serbis deri në momentin kur ata mos lubojn kundër shtetit tonë.

Nga sot te gjitha veturat me tabela të Serbis të ndalohen në kufi ja edhe deklarata e tij.’$htipe relameen dhe shiko videon me poshte.

Madje Haradinaj tha se taksa e Serbis mund të rritet përseri, e kjo vetëm që ne do i’u tregojm atyre se Kosova ka shtet, dhe ju nuk mund te vendosni per ne.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Elvisi e gruaja vishen e rregullohen për të dal, shikoni kombinimin e zonjës

Djali i humb jetën nga sëmundja e rënde, thirrja e deshpëruar e babait: Me shpetoni të dytin!