in

Do habiteni, ja çfarë tregon mënyra se si mbani telefonin tuaj

Edhe mënyra se si mbani telefonin tuaj tregon shumë për karakterin tuaj.

Nëse ju e mbani telefonin tuaj me një dorë, kjo gjë tregon se jeni të aftë të bëni disa veprime në të njëjtën kohë dhe se keni shumë dispilinë.

Po ashtu tregon se jeni një njeri shumë i prerë dhe se keni disa parime nga, të cilat nuk hiqni dorë.
Nëse e mbani celularin me të dyja duart dhe e përdor me gishtin e madh, kjo tregon se..$htipe relamen meposhte dhe elxo tri menyrat se si mbahet tel.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prizren, vodhën para në qendër tregtare, tre persona (PAMJE)

Tron.ditëse, nëna bashke me djalin 10 vjeç hidhen nga ura (VIDEO)