in

Do qani! Një nënë e dëshpëruar e mbajti fëmijën e saj në ujë për ditë të tëra…

Shtatzënia është një nga fazat më të bukura që një grua mund të përjetojë dhe që nga fillimi, ajo është e pushtuar nga lumturia dhe gëzimi, por edhe nga shqetësimet.

E çdo prind do më të mirën për fëmijën e tij.Stephanie Smith, një grua 35-vjeçare, ka menduar për diçka që asnjë prind nuk do të mendonte kurrë, ajo ka shpresuar në vdekjen e djalit të saj.

Në mënyrë që ai të mund më në fund të shpëtonte nga vuajtjet.Shumë e kanë gjykuar, por pas kësaj lutje fshihet një historikliko re lamen meposhte dhe lexo historine qe perloti gjithe boten nese je i/e dobet mos e lexo me mire…

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tron.ditëse, nëna bashke me djalin 10 vjeç hidhen nga ura (VIDEO)

Djali e fton vajzën për kafe, ja çfarë i kërkon ajo si shkëmbim (FOTO)