in

Dogani, i ofendon rëndë kosovarët që jetojnë në Kosovë, nuk lë gjë të zezë pa thënë, ju s’dini as më.. (Video)

Kryetari i Shoqatës Kaçanikase ”Diaspora’, Kadri Dogani, ka ofenduar rëndë qytetarët e Kosovës të cilët jetojnë në Kosovë.

Ai me fjalët me të rënda ka ofenduar gjithë banorët që jetojnë në Kosovë, shkruan NewBorn.

E madje ai tregon edhe pse BE-ja nuk po i heq vizat për Kosovën shtype rekl,am dhe shiko videon.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Këngëtarja që kënaq meshkujt shqiptarë, bën “twerk” para kamerës (Video)

“Hej Zot na ruaj!” I riu shqiptar filmon të moshuarën duke bërë “magji” (Video)