in

E konfirmon Sërbia , Ja sa milion na shkatërroi ekonominë Taksa..!!

Zëvendëskryeministri si dhe ministri i Tregtisë, Rasim Lajiq, ka deklaruar për TV PINK në Serbi se taksa 100 për qind për mallrat e Serbisë u ka shkaktuar humbje 90 milionë euro.

“Ne, më 21 shkurt do ta kemi bilancin e saktë të gjendjes se sa më pak mallra janë eksportuar. Deri më tash, për 80 ditë, janë eksportuar 90 milionë euro më pak mallra në Kosovë se sa në periudhën e njëjtë të vitit të shkuar. Tregtia ka rënë në minimum ose po punon kontrabanda, sepse në Kosovë ka mallra serbe”, ka thënë për TV Pink Lajiq,trasnemton FishMedia.info.

Qeveria e Kosovës, fillimisht kishte vënë taksë prej 10 për qind më 6 nëntor 2018, kurse më 21 nëntor 2018, taksën e vënë ndaj produkteve serbe dhe boshnjake e ngriti në 100 për qind.$htip relameen dhe shiko videon

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Elvis Naçi flet per rastet që ndodhen keto ditë! Ai ka nje mesazh te madhë… (Video)

Vuçiç në mediat Serbe: Marrëveshje ose luftë me Kosovën