in

E vendosën flamurin kombtarë në xhami, marrin gjobë nga shteti serb

Në fshatin Miratoc, komuna e Preshevës në xhamin e fshatit me rastin ditës së flamurit, fshatarët kanë vendosur flamurin kombëtarë, pas disa muajsh, saktësishtë sot, kryetari I xhamis pas faljes së namazit të “xhumasë” ka dal para xhematit dhe u ka kumtuar lajmin se janë dënuar me 50 000 dinarë (400 euro) xhamia si institucion si dhe 5 000 dinarë (40 euro) hoxha si person përgjegjës per me shume info ndiqe videon e me poshtme.$htipe relameen dhe shiko vidoen me poshte.$htipe relameen dhe shiko vidoen.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pa bukë, pa shkollë, pa shtëpi… jetimi 10 vjeç nga dy ditë rri pa ushqim

Njihuni me shqiptarin që harxhon 200 euro në ditë, ndërsa frizura i kushton 20 euro në ditë!