in

Emocionuse: Voglushja e verbër e sheh për herë të parë nënën e saj, shiko reagimin…

Kjo vajzë e vogël pas disa vitesh jete në errësirë të plotë, hap sytë duke parë parë për herë të parë botën me ngjyrat e saj.

Pas operimit, derisa e ëma e mbante në prehër, doktoresha ia hoqi fashat, ndërkohë që vajza e vogël qante me ngashërim nga dhimbjet e shkaktuara prej letrës ngjitëse që i hiqej nga faqja.

Pas kësaj, ajo hapi sytë dhe e ëma u mrekullua. Ndër lotë gëzimi, përqafoi vajzën e saj e cila po e shihte për herë të parë jetën ashtu siç ishte.$htipe relameen dhe shiko videon.Më vonë, vajzës iu vendosen syzet në mënyrë që t’i përmirësohej shikimi i humbur kaq vite me radhë. Reagimi i saj? Thjesht mahnitës!

What do you think?

9 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vajza i lutet profesorit që t’i lërë pa detyra, por si këmbim ai i kërkon diçka

Mashtrimi i pamëshirshëm i burrit kosovar ndaj gruas – si ia mbyti fëmijën në bark