in

Exluzive:Polici i dyshuar për abu.zimin me të mit.urën e pranon fajin, por refuzon ta dorëzojë telefonin

Polici Vesel Veseli e ka pranuar fajësinë për keqpërdorimin dhe abuzimin sek.sual që i ka bërë nxënëses nga Drenasi.

Burime nga Prokuroria i kanë thënë Insajderit se i dyshuari e ka pranuar shumicën e fajit që i ngarkohet.

Mirëpo, ai po refuzon që ta dorëzojë telefonin e tij të cilin Policia nuk ka arritur t’ia konfiskojë. Në telefonin e tij besohet se janë të gjitha provat që e implikojnë atë në keqp.ërdorimin sek.sual të nxënëses shiko videon e me poshtme per me shume info.$htipe relameen dhe shiko vidoen me poshte.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Endrit Thaçi ulej në këtë karrigen e zbrazët në darkën te shtëpia e re e Hashim Thaçit – Pamjet

Imami i Drenasit i kapet imamit të Rahovecit pasi fajësoi vajzën e mi.tur për veshje provokatikve