in

Halil Kastrati ndërton shtëpi për skamnorët, Sulejman Rexhepi feston ditelindjen me muzikë live me Naimin dhe Mihrijen (Video)

Deri sa Halil Kastrati nderton shtepi per skamnorët, kryetari i Bashkësisë Fetare Islame, Sulejman Rexhepi ditë më parë e ka festuar ditelindjen me muzike live me Naimin dhe Mihrijen Brahën. Videon e ka publikuar një porfil në Facebook Xhamia e Isabeut e cila thuhet se menaxhohet nga reforamtorët e BFI-së shiko videon e me poshtme per me shume info.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shpërndarësi i picave fiksohet pas gjimnazistes: Të vras mamin po s’u martove me mua!

Haram u qofshin lotët e mi! Plakun që e braktisën fëmijët e tij (VIDEO EMOCIONUESE)