in

Halili dhe Uwejsi kan Ditlindjen Faljet e Halilit:Ditelindja ime edhe e jotja Uwejsi im i shtrenjte

Halili dhe Uwesi kan Ditlindjen Faljet e Halilit:Ditelindja ime edhe e jotja Uwejsi im i shtrenjte.

Halil Kastrati ka dilindjen por Edhe djali i tina Uwejsi ka ditlindjen po te njejtn dit aj ka disa fjal shum prekese,

Siq e dim djali i Halilit nuk është me shendet mir dhe halili prek me fjalet qe i uron djalit ditlindjen $htypeni relameen me poshte dhe shikoni fottot dhe ngjarjet

Ditelindja ime edhe e jotja Uwejsi im i shtrenjte

17 Prill une e 17 Prill ti biri im

U rritem edhe per nje vit

Zoti hajrin na dhashte, ka shkruar Halil Kastrati ne facebook.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rreth 1 mijë e 300 leje pune për kosovarët në Kroaci, e shum të tjer në pritje

Ish ushtari i UÇK-së: Kur valigjet mora në dorë, nuk e pata të lehtë, kur fëmijëve i ktheva shpinën …