in

“Hej Zot na ruaj!” I riu shqiptar filmon të moshuarën duke bërë “magji” (Video)

Kemi dëgjuar shpesh se magjia ekziston dhe se pasojat e kësaj vepre të konsideruar me fuqi të lashta, janë me të vërtetë të forta.
Edhe në ditët e sotme kjo fjalë qarkullon dhe përdoret në disa forma.

Një video me një temë të tillë ka mbërritur në redaksinë e JOQ e komentuar nga një djalë, i cili thotë se e moshuara po bën magji dhe i bën thirrje të gjithë të rinjve beqarë të ruhen se kjo mund të jetë arsyeja pse nuk po martohen dot ende shtype rekl,am dhe shiko videon.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dogani, i ofendon rëndë kosovarët që jetojnë në Kosovë, nuk lë gjë të zezë pa thënë, ju s’dini as më.. (Video)

TEE.RRORRIISTI: Jam peenduar qe s’kam vraa më shumë mysliman, ata janë te neeveritsheem (VIDEO)