in

Historia prekëse e një studenti: “Nanë unë e du shkollën” – tha Trimi, “S’kem me ça me pagu shkollën tande, biri im” – Në fund i ndodh e papritura

Në rrjetet sociale po shpërndahet një shkrim ku tregohet për jetën e një studenti, i cili e donte shumë rrugën e dijes.

I quajtur me emrin Trim, historia e tij është shumë prekëse.

Kjo histori më së miri tregon se në jetë njerëzit nuk bën të dorëzohen, edhe atëher kur mëndon se nuk ka më shpresë.
“Nanë unë e du shkollën” – Tha Trimi
“S’kem me ça me pagu shkollën tande, biri im”- Tha nana shtype rek;lamen dhe lexo letren e plote

What do you think?

6 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vogëlushi Enisi s’po don nuse, se nuset e sotit katastrofë, t’kqia e tshtremta, ta kallin shpinë, me i pa n’Facebook t’mira boll, me i pa live tutin!

Festat nuk ndalen : Kosova kredit ka vendosur tju shperblej