in

Hoxha thotë/ Çdo banorë i Xhehnetit do ti ketë dy gra! Shehidi do ti ketë 72 gra! (Video)

“Çdo xhenetli përveç 72 hyrive, do ti ket edhe nga 2 djelmosha të rinjë dhe të bukur si margaritar.
Femrat që duan të kenë fëmijë në xhenet, do të mbesin shtatzënë në çast dhe do lindin në çast, pra nuk do të presin 9 muaj dhe trupi i tyre do të kthehet në formë pa pasur nevojë për të shkuar në palestër” per me shume info ndiqe video ligjeraten e hoxhes.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mashtrimi i pamëshirshëm i burrit kosovar ndaj gruas – si ia mbyti fëmijën në bark

U detyrova ti lë fëmijët e mi vetëm, por sot jam më e lumtur se kurrë…