in

I Ikën mendja Shqiptarit: E kapa gruan duke e bere me dike tjeter, tani po…

Ai ka shpjeguar se është i dëshpëruar nga 25 vite sa po jeton në Zvicër,edhe pse thotë se ka një jetë të bukur dhe biznes të suksesshëm në shtetin më të pasur evropian.

Gostivarasi thotë se së fundi ka dëshmi që gruaja e tij,që e kishte martuar para 10 viteve,që ishte gruaja e dytë,po e tradhëton.

Dhe tradhëtia po bëhet me një turk nga Turqia, një bankier i suksesshëm në Gjenevë shiko videon e me poshtme per me shume.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rikthet fuqishem Vali King Corleone publikon disa pamje të super vetures ai thot 4 milion i bon kjo edhe ju…!

Abazi: Punë ka bre sat dush, po rinia po kanë qef me prit prej të tjerëve duke nejt n’kafe