in

Ibrahim Tatlisesit e humb nënën, e dhimbshme si e qan pranë va rrit

Ibrahim Tatlisesit e humb nënën, e dhimbshme si e qan pranë varrit

Ibrahim Tatlises është ikona e muzikës turke.

Këngët e tij janë dëgjuar për vite me radhë nga publiku turk dhe ai i huaj.$htipe relameen dhe shiko videon me poshte.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terroristi i sulmit në Zelandë të Re i quan kosovarët “pushtues islamikë”, kritikon SHBA-në për ndërhyrjen në Kosovë (DOKUMENT)

Veprimi i një të mbijetuari nga masakra në Zelandën e Re ka emocionuar të gjithë! “Nuk kemi frikë”