in

“Isha i sëmur prej kanncerit tu marr terapi, u ktheva ma herët ne shtëpi po ma mirë mos mu kthye kur e pash gruan,duke ia”

Me ka ndodh diçka qe besoj qe nuk i ka ndodh askujt, jetoj ne Zvicër dhe isha i sëmur prej kanncerit dhe çdo dit kisha me shkua ne terapi, por një dite ishte nje rast i komplikuar dhe me than qe te shkoj me herët ne shtëpi, por ma mire mos me pas shkua.

“U ktheva me herët sepse kishte një rast atje i cili ishte shumë i komplikuar, kur u ktheva e gjeta gruan me një Zviceran qe mu kthye bota përmbys”

“Isha me dertet e mija ishte shumë vështir, jam mëndu me e mbyt por nuk ia vlen u largova nga ajo dhe kam filluar nje jete te re, dhe, shtypni hapësirën me poshtë për videon”

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Unë edhe djali i madh i tezes kemi ra ne dashuri, kemi nis edhe lidhje te fshehur, por familja po mendon qe..

Rreth 1 mijë e 300 leje pune për kosovarët në Kroaci, e shum të tjer në pritje