in

Ja çfarë ndodhi me vogëlushen nga Skenderaj qe kërkoj ndihmë nga ju (FOTO)

Vogëlushja nga Skenderaj ka prekur te gjithë zemrat e Shqiptareve me gjenndjen e saj, dhe ajo është ende duke kërkuar ndiuhmë qe te arrij te shëërohet.

Ajo duhet të shërohet jashtë vendit Vogëlushja 1 vjeçare e gjysmë, Hata Lahi nga fshati Lubavec, komuna e Skenderajt ka nevojë për një tretman kirurgjikal jashtë vendit për shkak të një patologjie.

Arsyeja e referimit jashtë ShSKUK-së është mungesa e përvojës profesionale në vendin tonë për trajtimin e kësaj patologjie mjaft komplekse.

Kjo patologji që i ka përfshirë pjesën e barkut dhe të shpinës dhe kërkon një kosto të madhe mjetesh për t’u shëruar.

Familja Lahi për shkak të kushteve jo të mira financiare kërkon ndihmën tuaj, me aq sa keni mundësi të kontribuoni.

Ndihma juaj është shpresë për Hatën e vogël dhe familjen e saj, e cila mundësi të vetme për shërimin e vajzës e ka vullnetin tuaj për ta ndihmuar.

Numri i gjirollogarisë: XK051707018600846693

Numri i telefonit: 049609124

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mitrovicë: Gruaja e rr.ah burrin, e bën për spital

Ndodhë e papritura për gra.bitjen në Rinas, ja çfarë u zbulua në makinën “hetimit tatimor”