in

Këngëtares shqiptare ia mbushin tru..pin me par.a në dasmë(VIDEO)

Bakshishet nuk janë një gjë e jashtëzakonshme kur bëhet fjalë nëpër dasma shqiptare

Por, duket se fatlumja kësaj radhe e këtyre bakshisheve ishte pikërisht një këngëtare me emrin Fatlume.

Këngëtarja Fatlume Popovci ishte në një dasmë në Tetovë dhe siç ndodh në këtë qytet bakshishet janë pjesë e pandashme e këngëtarëve.

Por, pos që ka para në tavolinë, këngëtarja ishte mbushur para edhe në një zinxhir të saj ku dasmorët i kishin lënë para asaj si bakshish shtype rek,lam dhe shiko video.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kërkojë djalë për lidhje serioze, jam 27 Vjecare e virgjër, më kontakto nëse je serioz… (Video)

Ajo thot që unë jom Mami por befasohet nga ky djalosh Rina duke bër twerk djaloshi ia.. (Video)