in

Kërkon punëtorë shqiptarë, ja çfarë mundësish keni për të bërë letrat dhe të gjeni punë në Suedi

Nëse ke vendosur të vish në Suedi për të punuar dhe jetuar duhet të kesh parasysh disa gjëra.E para, që të fillosh diçka në Suedi, duhet të jesh KËTU. (askush nuk ju garanton punë dhe dokumenta kur nuk je këtu)

Pra, nëse dëshiron të vish këtu, bëje, dhe vetëm kur je këtu do e kuptosh plotësisht se si funksionojnë gjërat.

Suedia ka shume nevojë për fuqi punëtore të specializuar, pra, nëse ju jeni shumë i mirë si punëtor në firmën ku punoni, ajo vetë do kërkojë t’ju bëjë dokumentat shtype rekl,am dhe shiko vide,on

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rrëfehet i një Vajze nga Peja: Burri më vdiiq, vjehrri më tha të martohem me djalin e vogël, ndërsa tani ai po me..

Rrëfimi i vjehrrës: “Djali me ka vdeek, nusja po i bjen çdo dit burra tjerë ne shtëpi, po e bëjnë ne sy te mi, po dua me u çmend”