in

Kjo Është 17 Vjeçarja Nga Klina E Cila U Shkel Sot Nga Treni

Jehona Sefer Gashi, nga fshati Jashanicë, e lindur më 23.5.2002 është vajza që hum,bi jetën sot nga treni rreth orës 12:45.Një gjimnaziste në Klinë, e hum,bi jetën sot ak,sid,entalisht.Atë e god,iti treni, teksa e ndje,ra po shkonte për mësim.Prindërit e vik,timës kanë ak,uzuar drejtuesin e trenit për mos kujdes dhe përgjegjës për vde,kjen e të bijes shtipe relamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thone familjaret dhe shikojeni se si ndodhi ngjarja.

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikojeni çka i ndodh këtij djaloshi nga Kosova, Tregim emocional për bixhozin nga Hoxhë Shefqeti (Video)

A LEJOHET TË MARTOHEM ME NJË VAJZË QË NUK ËSHTË E VIRGJËR? [VIDEO]