in

Kjo është historia e dhimbshme e Kosovarit që vrau Serbin për hakmarrje (Video)

Biografia e një njeriu kosovar i cili jeton në kryeqytet është me plotë sfida dhe plagë shpirtërore që ka përjetuar gjatë kohës sa kishte qenë fëmijë. Ndonëse çdo njeri në jetë ballafaqohet me dhimbje trupore dhe shpirtërore, përderisa ajo trupore shërohet më lehtë, kjo e fundit vështirë që mund të ketë shërim.$htyp në relam poshtë dhe ju hapet video
Bëhet fjalë për, Azem Makollin që ka rrëfyer se si ja kanë vra gjyshin në vitin 1945 serbët dhe po ashtu e kanë përsekutuar familjen e tij

What do you think?

4 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJMI I FUNDIT: Tronditet Gjermania, Një Gjë E Madhe Sapo Goditi Atje, Shumë Te Lënduar E Disa Te Vde… ( VIDEO )

Prezantusja çmend ndjekësit në emisionin live me vllazimin e saj..(VIDEO)