in

Kjo Police e Zelan dës me auto matik dhe me shami në respekt të myslimanëve

Një police në Zelandën e Re ka treguar solidarizimin e saj për vikti mat e sulmit të së premtes së kaluar në një mënyrë të veçantë. Ajo ka zgjedhur që të mbulohet, mbulesë kjo që është simbol i gruas myslimane.

Policja është fotografuar dje, jashtë Varrezave të qytetit Christchurch ndërkohë që viktimat ishin duke u varrosur.

Nga sulmi i së premtes së kaluar mbetën të vd ekur 50 persona, ngjarje kjo që e tronditi gjithë botën.$htipe relameen dhe shiko videon me poshte.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nëna e vogëlushit në Zvicër: Ajo grua mori lulen më të bukur nga unë

Munges e rinis s’ka burra, ky shtet ofron 7 mijë euro për të lënë shta tzënë vajzat …