in

Kjo vogëlushe nga Skenderaj ka nevojë për ndihmën tonë, te mundohemi ta bëjmë të lumtur

jo duhet të shërohet jashtë vendit Vogëlushja 1 vjeçare e gjysmë, Hata Lahi nga fshati Lubavec, komuna e Skenderajt ka nevojë për një tretman kirurgjikal jashtë vendit për shkak të një patologjie.

Arsyeja e referimit jashtë ShSKUK-së është mungesa e përvojës profesionale në vendin tonë për trajtimin e kësaj patologjie mjaft komplekse.

Kjo patologji që i ka përfshirë pjesën e barkut dhe të shpinës dhe kërkon një kosto të madhe mjetesh për t’u shëruar.

Familja Lahi për shkak të kushteve jo të mira financiare kërkon ndihmën tuaj, me aq sa keni mundësi të kontribuoni.

Ndihma juaj është shpresë për Hatën e vogël dhe familjen e saj, e cila mundësi të vetme për shërimin e vajzës e ka vullnetin tuaj për ta ndihmuar.

Numri i gjirollogarisë: XK051707018600846693

Numri i telefonit: 049609124

What do you think?

6 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Burrit i thash po shkoj ne “opqin” po shkova te i dashuri 25 vjeçar, se ai po din çka me bën se jam lodh prej burrit qetash

“Plasa prej inati me marr vesh fëmija qe gruja po me tradhton, e me than valla Babë shumë qyqan ishe qysh s’po guxon me i than kurgjo, plus po del me”