in

Kosovari e kallë në mes të Serbisë me Këngë patriotike me veturën e tij superluksoze (PAMJE)

Shqiptarët gjithnjë janë njohur për trimëri. Madje kjo është dëshmuar në shumë raste.Por sigurisht jo gjithkush arrin që në Serbi të flasë lirshëm gjuhën shqipe e lërë më të dëgjojë muzikë shqipe me zë të lartë përderisa kalon në këtë vend.“Moj Serbi” është kënga e cila dëgjohet të jetë lëshuar nga kosovari në këtë rast shtype dhe shiko videon.

What do you think?

3 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shikojeni se çka ju thotë Vjehrrive Nusja në ditën e dasmës (PAMJE)

E veshur me fustan të bardhë të nusërisë, shkon të varri i të fejuarit në ditën kur është dashur të martohen (Foto)