in

Mashtrimi i pamëshirshëm i burrit kosovar ndaj gruas – si ia mbyti fëmijën në bark

Një rast i tmerrshëm po endet në portalet e Zvicrës. Një burrë kosovar i cili po jetonte në Zvicër nuk e kishte lejuar gruan e tij që ta mbante fëmijën e tyre. Ai e kishte detyruar që të abortonte pa vetëdijen e saj. Ajo nuk e kishte ditur që është shtatzënë.

Si ishte e mundur kjo?Kjo familje ishte nga Kosovë dhe gruaja nuk e dinte gjuhën ndërkombëtare.

Kështu që burri i saj me lehtësi i fshihte të gjitha të dhënat e rëndësishme kur përkthente në vizitat e doktorit për të, shkruan gazeta zvicerane “brigitte.de” shtipe hapsiren meposhte dhe shiko pamjet se cfare tote kjo grua.

What do you think?

4 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Emocionuse: Voglushja e verbër e sheh për herë të parë nënën e saj, shiko reagimin…

Hoxha thotë/ Çdo banorë i Xhehnetit do ti ketë dy gra! Shehidi do ti ketë 72 gra! (Video)