in

Me ta kput shpirtin, ndë rron jetë Anduena Gashi 4 vjeqare

Me ta kput shpirtin, nderron jete Anduena Gashi 4 vjeqare

Anduena Gashi ka ndërruar jetë në moshën 4 vjeçare, shkruan Post Lajme.

Anduena Gashi ndërroi jetë më 13.03.2019, ndërsa v*arrimi bëhet në v*arrezat në Prizren.$htipe relameen dhe shiko videon me poshte.

i shpreh ngushëllime familjes Gashi, Zoti u dhasht gajretin
Me ta kput shpirtin, nderron jete Anduena Gashi 4 vjeqare

Anduena Gashi ka ndërruar jetë në moshën 4 vjeçare, shkruan Post Lajme.

Anduena Gashi ndërroi jetë më 13.03.2019, ndërsa v*arrimi bëhet në v*arrezat në Prizren.

i shpreh ngushëllime familjes Gashi, Zoti u dhasht gajretin

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

E Papritur: Roza Lati e pyet në emision live Ardit Gjebrean, ‘A të del koha për të bërë marr3dheni3? Arditi befason gjithë publikun me përgjigjen e tij

Vogëlushja shqiptare që jeton në Gjermani, inteligjenca e saj ju lë gojëhapur!