in

“Mendova qe kushëriri 57 vjeçar është i doobët, ia dhashë për ata por nuk besoja qe do me …”

Një 22 vjeçare ka treguar se beri seeks me kushëririn 57 vjeçar duke menduar qe ai është i doobët ne sshtrat, por vajzës nga Shqipëria i doli diçka tjetër kur ia filloj “puunës” me 57 vjeqarin i cili sipas saj ishte si një maakinë.

“Nuk e besova qe është i eeger ne atë mënyrë, e bëra sepse kisha koh qe nuk beja daashuri me dikën dhe për ketë vendosa te bej me kushëririn qe te mos kisha dhiimbje”

“Por gjithçka doli ndryshe kur e pash dhe e testova, nuk po ndahem nga ai, po me çmmend është si një makineri shtypni ne hapësirën me poshtë për videon”

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

“Po bëj me dhëndrin, dhe më shijon pafund”/ Vjehrra rrëfen historinë e saj të çuditshme

Babai shokohet kur gjen burrin pa rroba në dollap, 42-vjeçari: Më thirri vajza jote, unë veç thash hajt te..