in

Munges e rinis s’ka burra, ky shtet ofron 7 mijë euro për të lënë shta tzënë vajzat …

Si është një shoqëri pa martesë? 40% e foshnjeve të lindura jashtë martese, është një rekord që e mban Amerika. Ajo qëndron afër mesit të paketës globale në këtë kategori.

Turqia konservatore është mbrapa me një përqindje të vogël prej 3%. Dhe kombi në krye të listës? Udhëheqësi botëror për nënat e vetme? Është Islanda. Më shumë se dy të tretat e foshnjave Islandeze, 67% janë të lindur nga prindërit që nuk janë të martuarKjo mund të jetë një dallim në të gjithë botën.

Por në vendin e vikingëve, kjo është një pikë krenarie. Tash shteti ka filluar te ofroj subvencione per te lene grat shtatzene 7 mije euro per nje grua 14mije per bineq per te shikuar oferten ……$Htipe relameen dhe shiko videon me poshte.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kjo Police e Zelan dës me auto matik dhe me shami në respekt të myslimanëve

Flasin dëshmltarët që e dëgjuan 7-vjeçarin nga Kosova teksa kërkohnte ndihmë.