in

Murat Hoxha: Tybistikfahë kur i shoh burrat pa mjekrra, si femra po me duken (Video)

TURQI- Deklarata e një Hoxhe në Turqi ka shkaktuar reagime të shumta dhe debate në rrjetet sociale.

I ftuar në një emision televiziv, Hoxha Murat Bayaral ka kritikuar burrat pa mjekër duke u shprehur se ata duhet t’i rrisin mjekrat që të mos duken si gratë.

“Për shembull, nëse e shihni një burrë me flokë të gjata nga larg do të mendoni se është grua nëse ai nuk ka mjekër shtype rekl,am dhe shiko videon.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Emocionuse: Voglushja e verbër e sheh për herë të parë nënën e saj, shiko reagimin…

Sulejman Rexhepi: Të dëbohet Hoxhë Halil Kastrati