in

Nena e denoncoi djalin qe e rra’hi për seriala turk, ja sa pritet te dënohet djali

Një person ka ushtruar dhu/unë fiizike dhe psikiike ndaj nënës së vet. Rasti ka ndodhur në Mitrovicë dhe është raportuar nga babai i djalit pasi kur është kthyer nga puna e ka gjetur ne gjendje jo te mire dhe stabile.

Sipas Policisë, i dyshuari pas intervistimit me urdhër të prookurorit, është liruar në procedurë të rregullt, dhe pritet ditët tjera te vazhdoje seanca.

Nena ka dennoncuar te birin, ndërsa për sjelljet ndaj saj ligji parashe qe te dënnohet deri ne 4 vite buurg shiko pamjet meposhte duke shtipur hapsiren do te habiteni se cfare thote nena e ketij psik.opati.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

“Punoj si kali për bukën e gojës, deri ne 10 nuk kthena ne shpi – por kur erdha ne shpi ma herët e gjeta gruan duke”

Vetëm 17% e njerëzve e gjejnë. Cili gjel është ndryshe nga të tjerët dhe pse?