in

PAAMJE TË RË NDA: Momenti kur sulmuuesi hyn në xhami dhe vreet besimtarët (VIDEO)

Sulm uesi i dy xhamive në Zelandën e Re ka filmuar veten derisa ka kr yer su lmin ter rorist dhe e ka hyrë drejtpërdrejt në rrjetet sociale.

Deri më tani nga su lmi kanë mbe tur të vd ekur 49 persona, dhe jan te len duar shum pers ona tjere njofton Klan Kosova

Në videon e publikuar shihet sul muesi derisa vr et besimtarët në xhami kur ata ishin duke kryer lutjet e tyre, shtypni hapesiren me poshte per videon

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vdeesin dy motrat nga Kosova ne një aaksideent ne Gjermani (FOTO)

Pamje të tm.errshme! Gj.ak dhe bri.tma, si i vr.au dhe i filmoi live 49 personat që luteshin në Xhami (Video)