in

Përplaset keq Dani me Remize Osmanin, pse kjo nuk e thirri ne dasme: “ Po kur ke punë me kesi njerzsh qeshtu është, unë shyhret e kisha banë aty ama kam me ia pa…”

Njëra ndër dasmat që bëri bujë kohëve të fundit në vendin tonë ishte dasma e djalit të këngëtares së mirënjohur, Remzie Osmanit. Dasma e madhe e Hamzës, djalit të Remzies ka mbledhur emra të njohur nga fusha e artit dhe të fushave tjera.

Për dallim nga shumë që shumë emra publik ishin të pranishëm në dasmën e djalit të Remzies, në këtë dasmë ka munguar këngëtari i mirënjohur, Ramadan Krasniqi-Dani.

Dani tha që kjo nuk është për tu çuditur dhe nuk ia zë për të madhe sepse sipas tij, është e pamundur që të harrohet dikush, ose nuk ka mundësi që t’i thërras të gjithë, shtypni me poshte per intervisten.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Baba me martoj pa dëshirën time ne Gjermani për me nguc vjehrrën teme, unë skam flejt me burrë temë hale sepse.

Ky është Kosovari qe po lyp punëtor ne Suedi: “ O Shqiptar veç hajdeni diqysh deri këtu, 4mi euro e keni rrogën”