in

Qikes teme i bërtas nëse nuk del në diskotekë dhe nuk flen me ndonjë djalë…

Un jam martu ne gurbet qysh para luftes jam ktu dmth nuk jom si ata te vonshmit qe kan ardh mas lufte po jom shum ma heret heheh.Burrin e kam per vete shum ama nuk u kon kshtu po me kohen e kom ndryshu se edhe ky u kon asi budalle qe ju ka qu pare familjes e veten e lejke keq deri sa e pa sa osht sahati tash mennon ma shum per familje te vet shtype rekl,am dhe shiko vide,on.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Burdushi poston një video pas lirimit nga bu rgu: Tregon për kohën e kaluar aty

Shqiptari që iu gëzua a.ktit ter.rorist: U ngjallë Gjergj Kastioti, të lumtë p.ushka! (Video)