in

Emocionuse: Voglushja e verbër e sheh për herë të parë nënën e saj, shiko reagimin…

Kjo vajzë e vogël pas disa vitesh jete në errësirë të plotë, hap sytë duke parë parë për herë të parë botën me ngjyrat e saj.

Pas operimit, derisa e ëma e mbante në prehër, doktoresha ia hoqi fashat, ndërkohë që vajza e vogël qante me ngashërim nga dhimbjet e shkaktuara prej letrës ngjitëse që i hiqej nga faqja.

Pas kësaj, ajo hapi sytë dhe e ëma u mrekullua. Ndër lotë gëzimi, përqafoi vajzën e saj e cila po e shihte për herë të parë jetën ashtu siç ishte.$htipe relameen dhe shiko videon.

Më vonë, vajzës iu vendosen syzet në mënyrë që t’i përmirësohej shikimi i humbur kaq vite me radhë. Reagimi i saj? Thjesht mahnitës!

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vuçiç në mediat Serbe: Marrëveshje ose luftë me Kosovën

Murat Hoxha: Tybistikfahë kur i shoh burrat pa mjekrra, si femra po me duken (Video)