in

Rrëfehet i një Vajze nga Peja: Burri më vdiiq, vjehrri më tha të martohem me djalin e vogël, ndërsa tani ai po me..

Rrëfehet i një Vajze nga Peja: Burri më vdiiq, vjehrri më tha të martohem me djalin e vogël, ndërsa tani ai po me.

Historia e plotë:“Bashkëshorti im ka punuar në Gjermoni në ndërtim dhe në shtëpi vinte 1 herë në 4 muaj. Ndryshe nuk kishim me çfarë të hanim. Por një ditë të zeezë ai humb jeetën në aaksident me maakinë atje. Kisha 1 fëmijë të mitur, as 2 vjeç nuk i kishte mbushur akoma.

Normal drama dhe dhimbja e madhe. Pasi mbaroi vakia më thotë vjehrri që të më martojë me djalin e vogël të shpisë. Pra të martohesha me kunatin e vogël që e doja sikur vellain tim shtype rekl,am dhe shiko vide,on

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Me ndihmoni breh…Burri shkoi në Gjermani për të punuar kunatat shume po me ngacmojne me fjale aq sa edhe…

Kërkon punëtorë shqiptarë, ja çfarë mundësish keni për të bërë letrat dhe të gjeni punë në Suedi