in

Rrëfimi i vjehrrës: “Djali me ka vdeek, nusja po i bjen çdo dit burra tjerë ne shtëpi, po e bëjnë ne sy te mi, po dua me u çmend”

Një grua nga Shqipëria ka shkruar një letër prekëse ne drejtim te redaksisë ton, ku tregon për vuajtjet qe po ju bëhen nga nusja pasi i ka vdeekur djali, duket treguar se ajo po i bëjnë çdo dit burra te ndryshëm ne shtëpi.

“Ajo po vjen çdo dit e alkoolizuar me burra te ndryshëm, po e bëjnë ne sy te mi edhe djali i vogël qe kujdesem për te, nuk po e di se çfarë po ndodh kjo”

“Është krejt ndryshe prej nga momenti qe iku djali im, me herët me nusen ishte gjithçka ne rregull por tash nuk e di, shtypni hapësirën me poshtë për videon.:”

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kërkon punëtorë shqiptarë, ja çfarë mundësish keni për të bërë letrat dhe të gjeni punë në Suedi

Niset nga Gjermoni Shqiptarja humb jetën deri sa po vinte në vendlindje Aksident në Kroaci (FOTO)