in

Rrëfimi prekës i Leotrimit i cili kreu ekonomikun por që tani punon si shofer autobusi

Një 25 vjeçar nga Prishtina, tashmë i diplomuar në fakultetin ekonomik, bën punën e shoferit të autobusit në njërën nga linjat në Prishtinë.

Leotrim Dalipi, thotë për T7, se punën të cilën e bën e paragjykojnë shumë, mirëpo sipas tij puna që bën ai e ka nxitur këtë të fundit që të vazhdojë të ngritët në profesion.

Financimin e studimeve e bën nga puna që ushtron Shtype re lamen dhe shiko video emisionin Nga ushtrimi i kësaj pune, 25-vjeçari i financon studimet e larta.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Linda Morina nuk është normal, ja çfarë vallëzimi të ‘çmendur’ bën (Video)

Shikojeni se çka ju thotë Vjehrrive Nusja në ditën e dasmës (PAMJE)