in

Rreth 1 mijë e 300 leje pune për kosovarët në Kroaci, e shum të tjer në pritje

Hapja e mijëra vendeve të punës për të huajt e ka shndërruar Kroacinë ndër destinacionet kryesore edhe për kosovarët.

Prej fillimit të këtij viti, rreth 1 mijë e 300 qytetarë nga Kosova kanë marrë leje qëndrimi dhe pune nga Ministria e Punëve të Brendshme e Kroacisë, shkruan sot “Koha Ditore”.

Në Ambasadën e këtij vendi në Prishtinë kanë treguar se kuota totale për vitin 2019 është 65 mijë leje të punës, përfshirë vazhdimin e lejeve ekzistuese.

“Zyra konsullore (në Prishtinë v.j.) nga fillimi i vitit ka marrë rreth 1.300 kërkesa për viza në bazë të lëshimit të lejeve të qëndrimit dhe punës nga Ministria e Punëve të Brendshme të Kroacisë” shtype rekl,am dhe shiko vide,on

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

“Isha i sëmur prej kanncerit tu marr terapi, u ktheva ma herët ne shtëpi po ma mirë mos mu kthye kur e pash gruan,duke ia”

Halili dhe Uwejsi kan Ditlindjen Faljet e Halilit:Ditelindja ime edhe e jotja Uwejsi im i shtrenjte