in

Shqiptari që iu gëzua a.ktit ter.rorist: U ngjallë Gjergj Kastioti, të lumtë p.ushka! (Video)

49 persona kanë humbur jetën pas një sulmi ter.rorist ndaj dy xhamive në qytetin Christchurch në Zelandë të Re. Bre,nton Tar,rant, ter.roristi 28 vjeçarit kreu këtë sulm ma.kabër.

Ndonëse e tërë bota dënoi këtë a,kt mi,zor, ka edhe prej atyre që i janë gëzuar njeri nder ta ishte dhe nje shqiptar shtype rekl,am dhe shiko vide,on.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Qikes teme i bërtas nëse nuk del në diskotekë dhe nuk flen me ndonjë djalë…

Vajza nga Durrësi nxjerr në shitje virgjërinë, shikoni çfarë çmimi të volitshëm jep… (Video)