in

Terroristi i sulmit në Zelandë të Re i quan kosovarët “pushtues islamikë”, kritikon SHBA-në për ndërhyrjen në Kosovë (DOKUMENT)

Terroristi australian, i identifikuar si Brenton Tarrant, i cili vrau 49 veta në një xhami në Zelandën e Re, ka përmendur edhe Kosovën në një dokument 74-faqesh të publikuar para kryerjes së sulmit.

Ka thënë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë mbajtur anën e gabuar gjatë luftës në Kosovë, më 1999.

Në këtë manifesto, dokument 74-faqesh në të cilën 28-vjeçari flet për veten dhe shpjegon arsyen pse e realizoi sulmin shtype rekl,am dhe shiko vid,eon.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terr,oristi që vr,au 50 mysliman në Zelandë të Re,e përmend Kosovën

Ibrahim Tatlisesit e humb nënën, e dhimbshme si e qan pranë va rrit