in

Terr,oristi që vr,au 50 mysliman në Zelandë të Re,e përmend Kosovën

Ai thotë që duhet të ndalet SHBA dhe NATO që të lu,ftojnë krahas myslimanëve, kundër të krishterëve, siç kishte ndodhur në rastin e Kosovës.

Bota është tronditur nga një sulm ter,rorist që ka ndodhur në një xhami në Zelanden e Re, ku australian 28-vjecar, Br,enton T,arrant, vr,au 49 persona.

Në manifestin e tij, i arr,estuari për v,rasje, ku ai ka treguar se cka e shtyn të kryej veprimtari ter,roriste shtype rekl,am dhe shiko vid,eon.

What do you think?

-3 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Përgj.aket e xhumaja në Zelandën e Re: mbi 40 të vr.arë nga sul.mi ndaj dy xhamive

Terroristi i sulmit në Zelandë të Re i quan kosovarët “pushtues islamikë”, kritikon SHBA-në për ndërhyrjen në Kosovë (DOKUMENT)