in

Testoni shikimin. A mund t’i gjeni të gjitha Q-të brenda 10 sekondave (Video)

Enigma e fundit në rrjete sociale i ka aktivizuar të gjithë. E gjitha çfarë duhet të bëni është të zbuloni se sa shkronja Q janë në foto.

Në fillim mund t’ju duket e lehtë, por shumica e njerëzve ia huqin nëse nuk i kushtojnë vëmendje fotografisë.

Ajo që e bën të vështirë këtë enigmë është se duhet t’i gjeni të gjitha Q-të për 10 sekonda shtype rekl,am dhe shiko videon.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rrëfen vajza shqiptare: Dola një natë në oborr, kur Ç’të shoh? Kunata më bëri të dridhem kur e pashë…. (Video)

Këngëtarja që kënaq meshkujt shqiptarë, bën “twerk” para kamerës (Video)