in

“Tezes i vjen era nënë” ja 5 arsye pse tezja eshte si nje nene e dyte!

Prindërit dhe gjyshërit nuk janë të vetmit që mund të kenë një ndikim pozitiv në zhvillimin e një fëmije. Tezet në fakt sjellin gjëra shumë të mira në jetën e nipërve të tyre, ato janë si një nënë e dytë. Ndërsa prindërit janë aty për të rritur dhe për të udhëhequr fëmijët e tyre, dhe gjyshërit për t’i dashur, jeta e një fëmije gjithmonë do të jetë më mirë me praninë e një teze të dashur dhe fantastike.

Pse tezet janë të rëndësishme në jetën e nipërve të tyre?
1.Tezet janë mësuese të shkëlqyera. Një teze mund të ofrojë një perspektivë. 2.Shtpeni rek.lam dhe shiko me teper..

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ajo thot që unë jom Mami por befasohet nga ky djalosh Rina duke bër twerk djaloshi ia.. (Video)

Nipi i Skenderbeut i gëzohet aktit të terroristit shikojeni se çfarë thotë ai!!!