in

Thaçi i drejtohet Serbisë: Do t’ju përgjigjemi me ushtrin

“Jam komandant suprem i FSK-së. Kosova do t’i përgjigjet drejtpërdrejt çdo kërcënimi të Serbisë. Do t’i përgjigjet me ushtri dhe polici. Si një komb. Nëse ajo nuk ndalet me retorikën luftënxitëse”, ka thënë Thaçi në Zona e Debatit.

“Do të jemi të pakompromis për mbrojtjen e integritetit dhe pavarësisë sonë”.

Thaçi në Zonën e Debatit ka thënë se idetë për konferencë ndërkombëtare për Kosovën, Union Ballkanik dhe të ngjashme janë të rrezikshme dhe ka theksuar se nuk do të lejojë që të ndodhin.$htipe relameen dhe shiko videon me poshte

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pamje të tm.errshme! Gj.ak dhe bri.tma, si i vr.au dhe i filmoi live 49 personat që luteshin në Xhami (Video)

Këngëtarja serbe sa ishte “shqiptare” quhej Minire Jashari, ja si e ka emrin serb tani