in

Theksohet Halil Kastrati:Kater familje u bene me shtepia te reja ne komunen e Dragashit

Kater familje u bene me shtepia te reja ne komunen e Dragashit

Kur ishim para tre muajve per ti vizituar dhe per te ju dhene lajmin se po behen me shtepi te reja na emocionuan me historit e tyre rreth kushteve se si dhe qysh jetonin

Sot tek te gjithe hasem ne buzeqeshje dhe urata te ndryshme per donatoret dhe per ne $htipre relameen dhe shiko vidoen.

Nje familje u gezua me shtepi te re ne qytetin e Dragashit
Tri familje u gezuan me shtepi te reja ne fshatin Brezne te Dragashit

Bamires Zoti kurr mos ju humbte

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U gjeti gabimin trashanik, Apple habit me atë që bën për 14-vjeçarin

VIDEO/ Haradinaj: Shqiptarët janë me gjak krishter, ne jem krishter nuk jemi prej Anadolli